VIDEO Salman Khan impresionat de Sibiu: „Mă simt excelent aici. E un oraş foarte frumos!”. Uite imaginile!

Salman Khan  a ajuns la Sibiu duminică seară, iar după ce s-a cazat la un hotel de 5 stele din oraș, s-a trezit dis de dimineață ca să toarne primele scene ale filmului. Filmarile  au inceput însă încă de ieri, dar in absenta  actorului principal.

Vizibil încântat de oraș și de locațiile unde se filmează pelicula, Salman Khan a mărturisit că este bucuros și impresionat de ceea ce a găsit în Sibiu și a lăudat mâncarea servită la un restaurant tradițional din Dumbrava Sibiului.

„Mă simt excelent în Sibiu. Am venit aici acum 9 ani. Prietenul meu Iuliano m-a adus aici pentru un alt film. Filmul acela nu a mers prea bine. Sper ca acesta să meargă bine. Sibiul este foarte frumos. Este un loc foarte plăcut. Grădina Zoologică este probabil cea mai frumoasă din România. Este acolo un copac ce are peste 600 de ani. Mai este acolo lângă Zoo un restaurant românesc. Un vechi restaurant românesc unde am luat cina aseară. Mâncarea a fost foarte bună. Foarte multă mâncare de pui. Oamenii au fost foarte drăguți”, a spus actorul.salman khan (1)Încă câteva zile la Sibiu

Salman Khan va rămâne în Sibiu și împrejurimi încă 2-3 zile, după care filmările se vor muta în București, acolo unde actorul indian spune că ar vrea să o revadă și pe Iulia Vântur, cu care este foarte bun prieten.

Acest film are de toate. Acțiune, dragoste, locații foarte frumoase. Sunt foarte satisfăcut că am venit aici. (..) Sunt aici doar pentru o săptămână. Apoi mă întorc în India. Am de pregătit un show care se numește Big Boss. Treebuie să fiu în Bombay până sâmbătă”, a mai spus actorul.salman khan (2) Se întâlneşte cu Iulia Vântur

„ Este chinuitor să îl am ca regizor pe fratele meu. (..) Iulia? Nu m-am văzut cu ea! Da! Este o bună prietenă de a mea. O să o văd în București,dacă o să fie liberă!”, a mai explicat acesta.

Asaltat de fani în Piaţa Aurarilor

Actorul a fost așteptat de foarte mulți curioși și fani, care au dorit să facă o fotografie alături de el. Toată lumea a fost extaziată de prezența lui Salman în oraș.salman khan (4)

„Sunt foarte mulțumită si fericită. Sunt foarte emoționată. Salman Khan este actorul meu favorit. Îi urmăresc toate filmele. Mi-am dorit mai multe poze cu el. Dacă nu se poate. Asta este. Îi mulțumesc mult pentru poză și că mi-a acordat atenția”, a spus o tânără după ce s-a fotografiat alături de actorul indian.

„Îl admir din tot sufletul. Special am venit. Niciodată nu credeam că se va putea întâmpla așa ceva. Am văzut foarte multe filme și îmi place de el ca om și ca persoană. Nu m-am așteptat niciodată să îl văd aici la Sibiu. Poza o să o pun în ramă. Soțul mi-a făcut pozele. Îl admirăm amândoi”, a  spus o doamnă sosită cu soţul ei la faţa locului.salman khan (5)

Aprobări pentru filmări în Centrul istoric

Echipa de filmare a solicitat primăriei Sibiu autorizații pentru folosirea domeniului public din mai multe locații din oraș. Serviciul de Administrare a domeniului public a eliberat pentru o firmă de filmări un aviz de ocupare a domeniului public pentru diverse zone din centrul Istoric. Este vorba de datele de 17 si 18 noiembrie pentru ocuparea domeniului public și pentru accesul în zonele pietonale, plătindu-se o sumă de 1.300 de lei”, a explicat Mirela Gligore – purtător de cuvânt primăria Sibiu.salman khan (7)Regizat de fratele său

Regizor al filmului care este înregistrat la Sibiu este chiar fratele actorului. Solin Khan spune și el că este impresionat de frumusețea locației aleasă.

”Este frumos aici. Am sosit ieri și din ce am văzut e fabulos. Vremea e frumoasă. Nu avem o vreme așa în India și este o schimbare plăcută pentru noi. Oamenii sunt drăguți. Orașul este drăguț. (..) Eu sunt pentru prima dată în România, dar nu cred că o să fie ultima dată. Vream să mă mai întorc aici. E ok să lucrez cu fratele meu. Am mai lucrat amândoi. (..) O să fie bine”, spune fratele acestuia.

YouTube video

Marți urmează ca echipa de filmare să se mute în muzeului în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, iar apoi urmează încă două zile în care sunt programate filmări printre altele și la Sighișoara.

Ultima oră

Comentariul meu