video sibiul promovat în superhitul ”maria, maria” al lui robert reamzy. vezi videoclipul!

Tânărul lansat la ”Vocea României” a filmat primul său videoclip. Piesa ”Maria, Maria” este ”turnată” integral în Sibiu, iar filmările au fost făcute inregral în Sibiu, de către o echipă si ea sută la sută ”made in SB”. Piesa este considerată deja una de succes chiar din prima zi de la lansare.

Robert Reamzy a acceptat provocarea de a filma în Sibiu primul său videoclip oficial.

Piesajul, arhitectura orașului, oamenii primitori și ”aerul” inconfundabil al Sibiului l-au convins pe tânărul remarcat la Vocea României, să se lase pe mâna profesioniștilor de la MEDIA INTERNAȚIONAL + din Sibiu.

Ce a ieșit este mai mult decât impresionant!2În clip muzicianul se plimbă prin cele două piețe importante ale Sibiului, iar în mai multe secvențe panorama din spatele acestuia redă în toată splendoarea, frumoasa Biserică Evanghelică și Centrul Istoric al Sibiului.1

De asemenea în clip mai apar si cadre din Luciano Salon, Concept Store și Liquid The Club.

Urmăriți și voi videoclipul!

YouTube video

Cine este Robert Reamzy?

Robert Reamzy are o poveste impresionanta de viata. A plecat de acasa de la varsta de 11 ani, iar asta se datoareaza in mare parte parintilor lui care au divortat.

Robert a hotarat sa infrunte de mic greutatile vietii, a incercat sa cante manele pe la diverse petreceri, dar marea lui dragoste era pianul, asa ca de la varsta de 15 ani a lucrat ca profesor de pian.3

Viata lui s-a schimbat radical dupa „Vocea Romaniei„. Acum are trei concerte pe saptamna, canta intr-un club de karaoke si participa la diferite evenimente.

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. Felicitari barmanului – cred ca de la Liquid The Club pentru dexteritate si inventivitate – secventa lui notabila pentru compozitia videoclipului – mi-a adus aminte de Tom Cruise si Bryan Brown in filmul Cocktail . Bravo!

  2. Intr adevar a iesit ceva superb…Vocea lui Robert Reamzy este speciala,de vis…,clipul a pus in valoare finetea,eleganta sa si in ambianta fermecatoare a Sibiului,a tinerei fete…Felicitari echipei de la Sibiu,…Good Job….Robert se potriveste cu atmosfera de acolo….Sa speram ca va aparea si n concerte la voi…Stiti sa puneti in evidenta tot ce i valoros,frumos…In acest caz-Robert Reamzy!!!!Multumim….:)

  3. Sibiul este unul dintre orasele mele de suflet si pentru frumusetea orasului si pentru calitatea oamenilor lui – politicosi, apropiati… oras studentesc …or mai fi si la ei neamuri proaste , dar se pierd in multimea celorlalti. Multumim Sibiului ca a frunizat un cadru pentru un videoclip atat de frumos, cu o „Marie” din Alba Iulia atat de feminina si frumoasa, precum si echipei care a realizat videoclipul. Videoclipul cu Imaginea Sibiului cu tot poposeste de aseara deja pe alte meleaguri … Italia, Spania,
    Germania, Canada, America catre prieteni sau romanii plecati