poezie în bucătărie 154: o sâmbătă de noiembrie, cu cremă fierbinte de morcovi

O sambata de noiembrie, cu prieteni dragi si muzica buna. Cu crema fierbinte de morcovi, servita in aperitiv. Francezii spun ca morcovii ne fac mai amabili, asa e, surasul nu m-a parasit toata seara. Poate si din cauza muzicii. Imi place noul disc al lui Seal, imi plac cantecele vechi, imi place vocea lui noaptea. Imi duce gandul departe.

poezie în bucătărie 154: o sâmbătă de noiembrie, cu cremă fierbinte de morcovi

750 g morcovi

200 ml suc portocale

1 pastarnac

2 cepe mici

150 ml smantana

2 l supa de legume

2 linguri ulei masline

Curatati ceapa, morcovii si pastarnacul. Pregatiti supa de legume. Taiati morcovii si pastarnacul rondele.

Incingeti uleiul, adaugati ceapa taiata marunt. Dupa cateva minute

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

Ultima oră