poezie în bucătărie 154: o sâmbătă de noiembrie, cu cremă fierbinte de morcovi

O sambata de noiembrie, cu prieteni dragi si muzica buna. Cu crema fierbinte de morcovi, servita in aperitiv. Francezii spun ca morcovii ne fac mai amabili, asa e, surasul nu m-a parasit toata seara. Poate si din cauza muzicii. Imi place noul disc al lui Seal, imi plac cantecele vechi, imi place vocea lui noaptea. Imi duce gandul departe.

750 g morcovi

200 ml suc portocale

1 pastarnac

2 cepe mici

150 ml smantana

2 l supa de legume

2 linguri ulei masline

Curatati ceapa, morcovii si pastarnacul. Pregatiti supa de legume. Taiati morcovii si pastarnacul rondele.

Incingeti uleiul, adaugati ceapa taiata marunt. Dupa cateva minute

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

Ultima oră