la mediaş au demarat campaniile umanitare de sărbători

Campania umanitară „Hrăneşte un zâmbet” organizată de Consiliul Local al Tinerilor din Mediaş se află la cea de-a VIII – a ediţie, iar în acest an se va desfăşura în perioada 13 noiembrie 2013 – 13 ianuarie 2014.

Astfel, au fost amplasate în supermarketurile din oraş coşuri în care medieşenii pot dona alimente neperisabile şi produse de igienă. Campania se desfăşoară în două etape, o parte din donaţii vor fi date copiilor înaintea sărbătorilor de Crăciun, iar alimentele strânse pe parcursul sărbătorilor vor fi donate în 14 ianuarie.

Organizatorii speră ca şi în această perioadă medieşenii să fie receptivi şi să facă donaţii în cadrul campaniei, pentru a aduce bucurii copiilor cu o situaţie materială precară din Mediaş şi satul aparţinător Ighişul Nou.

De asemenea, Asociaţia Culturală “Mediaşul Nostru” participă în acest an la proiectul naţional ShoeBox, în cadrul căruia medieşenii sunt aşteptaţi la sediul asociaţiei, din Piaţa Regele Ferdinand I nr. 3, începând de vineri, 15 noiembrie ora 16 şi până în 13 decembrie cu cutii de cadouri pregătite pentru cei mici cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

la mediaş au demarat campaniile umanitare de sărbători  la mediaş au demarat campaniile umanitare de sărbători  la mediaş au demarat campaniile umanitare de sărbători

Ultima oră

Comentariul meu