soprana irina iordăchescu nu va mai cânta la sibiu. basul rus denis sedov va susţine integral concertul de la thalia

Modificare de program pentru concertul de la Sibiu din cadrul turneului naţional de concerte al sopranei Irina Iordăchescu şi al basului rus Denis Sedov (foto), “Feeria Muzicii”.

Organizatorii anunţă că, din cauza unei indisponibilităţi vocale, soprana Irina Iordăchescu nu a mai putut continua turneul naţional de concerte.

În consecinţă, vineri 15 noiembrie, de la ora 18.30, basul rus Denis Sedov va susţine integral programul concertului ce va fi prezentat pe scena Sălii Thalia din Sibiu.

O oră de muzică în care publicul va asculta cele mai îndrăgite arii de operă, operetă şi musical din repertoriul de bas.

Cei care doresc pot să returneze biletele cumpărate pentru formatul iniţial al concertului.

Basul rus Denis Sedov revine cu această ocazie în România, după ce în luna aprilie a acestui an a participat în cadrul altui proiect artistic al Agenţiei EvArt – turneul Corului Catedralei Sf. Isaac din Sankt Petersburg, desfăşurat la Iaşi, Timişoara şi Brăila. Atunci, Denis Sedov a putut fi ascultat ca solist al acestui prestigios ansamblu coral, abordând un repertoriu de muzică sacră ortodoxă în binecunoscuta tradiţie clasică rusă.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

soprana irina iordăchescu nu va mai cânta la sibiu. basul rus denis sedov va susţine integral concertul de la thalia  soprana irina iordăchescu nu va mai cânta la sibiu. basul rus denis sedov va susţine integral concertul de la thalia  soprana irina iordăchescu nu va mai cânta la sibiu. basul rus denis sedov va susţine integral concertul de la thalia

Ultima oră

Comentariul meu