sibiul va fi promovat la târgul de turism al româniei cu „mozaic de habitate şi păsări” sau „transilvanian brunch”

Oferta turistică a judeţului Sibiu va fi promovată la Târgul de Turism al României, în perioada 14-17 noiembrie, la Bucureşti.

„Experienţe de vacanţă pe cele cinci itinerarii turistice” este tema cu care Sibiul îşi propune să atragă turişti individuali şi agenţii de turism.

Potrivit directorului Agenţiei judeţene de Turism, Simina Manea, ca noutate, se vor promova „experienţe inedite şi idei de vacanţă pe cele cinci itinerarii turistice, concepute pentru a fi uşor preluate de agenţii de turism sau pentru a fi consumate de turişti individuali”.

Pe Drumul brânzei din Mărginimea Sibiului reprezentanţii agenţiei propun „Picnic în Cindrel” sau „Drumeţie şi delicii la stână”. Ţara Oltului poate fi descoperită prin „Sportiv în munţii Făgăraş, pe acoperişul Carpaţilor” sau „Cele mai pitoreşti şosele alpine din România”.

Pe drumul fortificaţiilor de pe Târnave, produsele oferite sunt „Hike şi bike între cetăţi”, „Cină în natură”, „Circuite ezoterice” sau „Din turn în turn pe Târnave”.

În Ţara Secaşelor se pot încerca „Cură de sănătate şi relaxare la cele mai sărate lacuri din Europa” sau „Photoraid pe Secaşe”.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sibiul va fi promovat la târgul de turism al româniei cu „mozaic de habitate şi păsări” sau „transilvanian brunch”  sibiul va fi promovat la târgul de turism al româniei cu „mozaic de habitate şi păsări” sau „transilvanian brunch”  sibiul va fi promovat la târgul de turism al româniei cu „mozaic de habitate şi păsări” sau „transilvanian brunch”

Ultima oră

Comentariul meu