primarul mediaşului se lansează în jocuri psihologice: din 2016 la primărie sau în parlament?

Edilul-şef al municipiului de pe Târnava Mare, Teodor Neamţu, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PDL că, în urma alegerilor interne care au avut loc la finele săptămânii trecute a fost reales în funcţia de preşedinte al PDL Mediaş, Biroul Permanent Local al respectivei formaţiuni politice suferind modificări, în sensul că s-a produs o infuzie de tineret, care va continua şi la “judeţ”, în cadrul alegerilor din 13 decembrie.

Chestionat în legătură cu intrarea într-o nouă cursă electorală în anul 2016, primarul Mediaşului a răspuns evaziv, lansându-se într-un veritabil joc psihologic: “Dacă lucrurile merg într-o direcţie bună, iar toate proiectele propuse vor fi realizate, e posibil să mai candidez pentru un nou mandat ca primar, după cum la fel de posibil e să mă reorientez către Parlament, pentru un mandat de deputat sau senator”, a spus Neamţu.

Prezent şi el la respectiva conferinţa de presă, consilierul PDL Florin Neag, membru în Consiliul de Administraţie al Liceului Teoretic “St. L. Roth” a precizat că “am constatat o creştere a numărului de cereri pentru burse sociale, situaţie care a condus la imposibilitatea acordării, în acst an a burselor de merit. Pentru a-i motiva în continuare

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

primarul mediaşului se lansează în jocuri psihologice: din 2016 la primărie sau în parlament?  primarul mediaşului se lansează în jocuri psihologice: din 2016 la primărie sau în parlament?  primarul mediaşului se lansează în jocuri psihologice: din 2016 la primărie sau în parlament?

Ultima oră

Comentariul meu