concert în premieră în românia cu soprana irina iordăchescu şi basul denis sedov la sala thalia din sibiu

Agenţia EvArt vă invită la concertul Feeria Muzicii din cadrul unui proiect artistic în premieră – turneul naţional de concerte al sopranei Irina Iordăchescu şi al basului rus Denis Sedov. Concertul de închidere al turneului va avea loc în data de 15 noiembrie 2013, ora 18.30, la Sala Thalia a Filarmonicii de Stat din Sibiu. În acest periplu liric, soliştii vor fi acompaniaţi de pianistul Ieronim Buga. Invitat în cadrul concertului – tenorul Mario Vasiliu.

În perioada 5–15 noiembrie 2013, cei doi solişti de operă îşi încântă publicul cu cele mai cunoscute şi mai îndrăgite arii de operă, operetă şi musical. După concertele susţinute la Constanţa şi Iaşi vine rândul publicului din Sibiu să se delecteze cu muzica interpretată de aceştia.

O adevărată “Feerie a muzicii”, turneul reprezintă o premieră în cariera sopranei Irina Iordăchescu. Astfel, va fi mai aproape de publicul său şi va prezenta un program special ales pentru acest turneu.

Basul rus Denis Sedov revine cu această ocazie în România, după ce în luna aprilie a acestui an a participat în cadrul altui proiect artistic al Agenţiei EvArt – turneul Corului Catedralei Sf. Isaac din Sankt Petersburg, desfăşurat la Iaşi, Timişoara şi Brăila. Atunci, Denis Sedov a putut fi ascultat ca solist al acestui prestigios ansamblu coral, abordând un repertoriu de muzică sacră ortodoxă în binecunoscuta tradiţie clasică rusă.

Biletele se achiziţionează exclusiv de la casa de bilete a instituţiei gazdă.Una dintre cele mai apreciate soliste de operă ale generaţiei sale, Irina Iordăchescu deţine un palmares de premii obţinute la importante Concursuri Naţionale şi Internaţionale, iar în anul 2009, a primit “Premiul pentru cel mai bun solist de operă din România” acordat de Revista VIP.

 

Ultima oră

Comentariul meu