Deşi constituită în această vară, când s-a şi înscris în cel de-al cincilea eşalon fotbalistic al ţării, echipa de fotbal FC Mediaş (în echipament roşu), susţinută financiar, în mod exclusiv, de către municipalitatea medieşeană are visuri de mărire.

Potrivit lui Iosif Gaşpar, managerului team-ului care are în componenţă foşti jucători sau juniori republicani ai cluburilor Gaz Metan şi C.S.Ş. Mediaş, intenţia declarată este aceea ca respectiva echipă să acceadă la finele sezonului viitor, în liga a treia.

Antrenorul formaţiei medieşene, Radu Oprea (foto) a recunoscut duminică la prânz, după ce echipa sa a reuşit să câştige prima partidă din viitoarea ediţie a Cupa României (scor 4-2 în compania AS. Valea Viilor) că “obiectivul de perspectivă este într-adevăr ca în maxim doi ani să jucăm în Liga C. Pentru asta avem însă nevoie de sprijin financiar, în condiţiile în care în prezent, când evoluăm în cel de-al cincilea eşalon, jucătorii nu încasează niciun ban, evoluând, efectiv, doar din plăcere.

Cu toate acestea costurile la acest nivel se ridică la circa 10.000 de lei pe sezon incluzând aici echipament, deplasări, baremurile arbitrilor şi asistenţa medicală la stadion, pe teren propriu. În prezent evoluăm în faţa propriilor suporteri pe terenul sintetic al

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

echipa de fotbal a primăriei, fc mediaş, vrea să acceadă în liga a treia!  echipa de fotbal a primăriei, fc mediaş, vrea să acceadă în liga a treia!  echipa de fotbal a primăriei, fc mediaş, vrea să acceadă în liga a treia!

Ultima oră

Comentariul meu