mass-media sibiană în colaps! dispare rondul de sibiu. de toate pentru toți intră în insolvență

Mass-media locală trece în ultima vreme prin momente extrem de dificile. După disparițiile Ziarul Obiectiv, Sibianul, Adevărul de Seară, Monitorul de Sibiu, Realitatea TV Sibiu sau Oferta de la A la Z, un alt ziar de tradiție își închide porțile.

Apărut ca un cotidian de informaţie în februarie 1993, Rondul de Sibiu s-a transformat în timp într-un săptămânal de succes, iar apoi a devenit parte integrantă a bisăptămânalului de anunțuri, ”De toate pentru toți”.

O parte din angajați au fost informați la începutul acestei luni că intră în perioadă de preaviz și că Rondul de Sibiu nu va mai fi editat pe print. Și la De Toate Pentru Toți s-au făcut restructurări în cadrul colectivului redacțional.

Nu se stie deocamdată ce se va întâmpla cu produsul on-line.

Se pare că firma care editează cele două produse de pe piața media sibiană va intra în insolvență din cauza problemelor financiare cu care se confruntă în ultima perioadă.

În aceste condiții piața media locală mai pierde încă un produs de calitate, numărul ziarelor locale fiind în cel mai mare declin de după 1989, aceeiași situație fiind și pe piața TV dar și pe cea de radio.rondul

La Rondul de Sibiu s-au perindat dealungul timpului foarte mulți jurnaliști reputați atât la nivel local cât și la nivel național

 

Mass-media în Sibiu:

Cotidiene

Tribuna (print și on-line)

 

Cotidiene on-line:

Ora de Sibiu (www.oradesibiu.ro), Citynews (regional care contine si stiri din Sibiu), Sibiu News (regional si cu stiri din Sibiu)

 

Săptămânale:

Turnul Sfatului (print si on-line cu actualizări zilnice), Sibiu 100% (print și on-line – contine si anunturi), De Toate pentru Toți (bisăptămânal de anunțuri), Mesagerul de Sibiu (print si on-line)

 

Televiziuni locale:

Antena 1 Sibiu (www.a1sibiu.ro) TV Eveniment, TV Sibiu, Pro TV Sibiu (inserturi de stiri si publicitate locală)

 

Radiouri:

Pro FM Sibiu (94,9 si 92,4 FM – publicitate si inserturi locale), Kiss FM Sibiu (cu inserturi locale si pe Magic FM), Radio Eveniment Sibiu, Antena Sibiului (emisie locală), Radio Vocea Evangheliei Sibiu, Radio ZU (inserturi locale făcute din Bucuresti), Radio 21 (inserturi locale făcute din Bucuresti), Radio Impuls (inserturi locale făcute din Cluj Napoca), Europa FM (inserturi făcute din Cluj Napoca).

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. De obicei nu termini o propozitie, sau ti-ai pierdut ideea pe drum „Nu se stie deocamdată ce se va întâmpla cu produsul on-line, în condițiile în care toți angajații sunt „