Publicat înUltima oră

Care pe care: Relu Muntean isi face cavou à la Carabulea

Pana de curand, cavoul lui Ilie Carabulea domina Cimitirul Municipal din Sibiu. Cu 200 de metri patrati construiti, locul de veci destinat celor plecati pentru totdeauna din familia afaceristului sibian devenise punct de reper.

De cateva luni, insa, chiar vizavi de monumentul Carabulea se ridica un cavou la fel de semet. Exact la fel de semet. Cele doua constructii vor avea, la final, aceleasi dimensiuni, explica administratorul Cimitirului Municipal, Gheorghe Frantu. Constructia ii apartine patronului hotelului Imparatul Romanilor, Aurel Muntean, afaceristul care l-a detronat, in ultimii ani, pe Ilie Carabulea si din topurile celor mai de succes businessman-i din Sibiu.

Firma de la Capitala

Cavoul familiei Muntean se ridica in zona in care se afla mormintele altor celebritati din Sibiu – familia Cioaba si familia imparatului Iulian. Coincidenta nefericita a facut ca tatal lui Relu Muntean sa treaca in nefiinta in aceeasi perioada in care a decedat si Florin Cioaba, adica in luna august a acestui an. Corpul neinsufletit a fost deja inhumat in cavou, desi acesta nu a fost finalizat.

Constructorii de monumente funerare din cimitir dau din umeri cand trec pe langa constructie. “Domnul Muntean a venit pe aici, a intrebat la doi-trei dintre noi si, cand a auzit ca

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții