video accident cu patru maşini implicate, în centrul sibiului. şoferul vinovat a trecut pe roşu la semafor

Patru maşini au fost implicate într-un eveniment rutier petrecut sâmbătă pe cea mai circulată arteră din Sibiu, Bulevardul Vasile Milea, la intersecţia cu strada Moldoveanu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului judeţean de Poliţie, Luciana Balteş, evenimentul. a avut loc pe fondul nerespectării culorii roşii a semaforului electric. Şoferul se afla la volanul unui autoturism BMW înmatriculat în judeţul Vâlcea, iar atunci când a trecut pe roşu a lovit o maşină care la rândul eu a fost proiectată în alte două. În urma impactului, două persoane, ambele conştiente, au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Patru maşini au fost implicate într-un eveniment rutier petrecut sâmbătă pe cea mai circulată arteră din Sibiu, Bulevardul Vasile Milea, la intersecţia cu strada Moldoveanu.

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

video accident cu patru maşini implicate, în centrul sibiului. şoferul vinovat a trecut pe roşu la semafor  video accident cu patru maşini implicate, în centrul sibiului. şoferul vinovat a trecut pe roşu la semafor  video accident cu patru maşini implicate, în centrul sibiului. şoferul vinovat a trecut pe roşu la semafor

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Dacă nu știți nu mai vorbiti, eu am fost la semafor la Moldoveanu si nu cel din vl a trecut pe roșu el avea verde de pe Milea si mergea normal iar de pe Iorga a venit cel cu passatu si a trecut pe rosu si mai avea si viteza așa ca nu mai comentati ce nu știți ,oricum cel cu passatu a rămas si fără carnet si a mai lovit si doua mașini care stateau la semafor. Așa ca doamna polițistă care a comentat articolul nu a fost bine instintata cu privire la accident . Așa ca nu cel cu BMW a fost vinovat. Boul acela era cu passatu !

    1. Ramane totusi o intrebare: daca nu a avut nici o vina cel cu BMW-ul atunci de ce a trebuit sa spuna altceva decat realitatea? Nu putea trece pe verde la secunda 33 daca a intrat in intersectie la 3-4 secunde de cand s-a facut verde. Oricine poate verifica acest lucru chiar si acum. Prima secunda de verde afisata de semaforul cu pricina este fix 42. Trec pe acolo in fiecare zi. Iar doi la mana: cu ce viteza trebuie sa fi intrat in intersectie BNW-ul ca sa produca passatului acea deformare din lateral? Iar 3 la mana: passatul a intrat pe rosu la cel putin 3-4 secunde de cand s-a facut rosu??!! Asa rezulta logic din ce spunea cel cu BMW-ul.

  2. Daca era în Vâlcea, își lua bătaie cu politia de fata. In Vâlcea se merge bine, cu excepția dobitocilor care…. nu sunt multi, dar sunt tolerați pana ies de pe șosele pe cale naturala (adică mor).

  3. Boul ala cu BMW-ul, pe langa ca se credea la el in valcea (VL-02-XLX), tragea si niste minciuni gogonate. Sustinea ca atunci cand a intrat in intersectie era verde de vreo 3-4 secunde, iar cronometrul de la semaforul lui indica secunda 33. Pai oricine verifica imediat afirmatia isi dadea seama ca minte de ingheata apele, pentru ca verdele incepe la secunda 43 din directia din care a intrat el. Apoi, la felul in care aratau masinile, in special BMW-ul, circulase cel mai probabil cu 70-80km/h in incercarea clara sa prinda intersectia pe galben. Ca nu a reusit se vede din ce a urmat. Bine ca nu au murit oameni, ca nu plange nimeni pentru un BMW facut praf din vina proprietarului care are de platit pagubele la inca 3 masini.