csu sibiu se impune cu 82-70 în fața celor de la scm u craiova

CSU Atlassib Sibiu a învins sâmbătă seară cu 82-70 ((19-13,17-25,19-14, 27-18) pe SCM U Craiova la capătul unei partide extrem de disputate. Universitarii sibieni au tranșat victoria în ultimul sfert, grație și fanilor care au fost din nou la înălțime, anunta csusibiu.ro.

Seară frumoasă pentru echipa noastră. Jucătorii pregătiți de Miodrag Perisic au învins pe SCM U Craiova, după un meci în care oaspeții au fost mereu aproape pe tabelă.

Primul sfert a fost dominat categoric de ai noștri. După cinci minute tabela arăta 13-3 pentru CSU, dar în sfertul doi, craiovenii au revenit în joc și mai mult au intrat în avantaj pe tabelă la pauza mare, scor 36-38.

Ultima parte a meciului a fost de excepție pentru Sibiu. Reveniți de la cabine mai lucizi și mai determinați, baschetbaliștii sibieni au recuperat rapid diferența pe tabelă și grație și unui joc bun în apărare a revenit în avantaj.

Ceskovic și Lee, dar mai ales Bojovic au făcut ca la final CSU să obțină a șasea victorie din șapte posibile în acest tur de campionat.

Etapa viitoare jucăm duminică, 17 noiembrie, la Mediaș, cu concitadina județeană Gaz Metan.

CSU Sibiu:

Bojovic 22, Calotă 6, Austin 11, Miceta 2, Nelson 6, Ceskovic 24, Lee 11

SCM U Craiova:

Bureau 6, Seals 19, Maric 4, Sokk 1, Popescu 22, Topcov 8, Dzambic 10

Declarații după meci

Miodrag Perisic – antrenor CSU:

A fost un meci foarte dificil și s-a văzut asta pe parcursul partidei. Sincer nu îmi place să joc împotriva unei echipe care tocmai și-a schimbat antrenorul. Nu cred că poate să schimbe un antrenor ceva în 3-4 zile, dar jucătorii se gândesc că joace cât mai bine. Iar Craiova are jucători de calitate. Ei au încercat să dea maximul. Noi am făcut unele greșeli în anumite momente ale jocului. Am aratăt că suntem uneori un pic naivi. (…) Uneori ne-a pierdut concentrarea și s-a văzut. Vreau însă să îmi felicit jucătorii pentru că au luptat foarte mult ca să câștige și au dat tot ce au putut pentru această victorie. Merită felicitările mele. (..) Este un succes foarte bun și pentru moralul nostru, mai ales că etapa viitoare jucăm la Mediaș, o echipă de asemenea de top a baschetului românesc.

 

Toma Marius – manager SCM U Craiova

Evident că suntem dezamăgiți. Am făcut aceleași greșeli ca la meciul cu Clujul. Parcă nu am învățat nimic. (…) Asta este. Mergem înainte și o să luăm niște decizii în perioada următoare. Avem un pic de timp să mai reglăm lucrurile. Avem 8 străini, iar în acest moment unii dintre ei e posibil să treacă pe pozițiile 7-8 în lot și să stea în tribună în campionatul intern. Din acest punct de vedere, vom decide la rece cine ne ajută și cine nu. Nu mai aducem niciun antrenor nou.

Ultima oră

Comentariul meu