Ghid de supravieţuire la birou, workshop-uri gratuite pentru tinerii până în 30 de ani, la Târgul de Cariere

În cadrul Târgului de Cariere, care revine miercuri şi joi, 13-14 noiembrie, la Sibiu, candidaţii pot participa gratuit la seminarii, workshop-uri, în cadrul unui program naţional de formare vocaţională adresat tinerilor din segmentul 20-30 de ani.

Programul se numeşte Atelierul de Cariere şi e implementat în toate oraşele de desfăşurare a Târgului de Cariere.

Pentru a participa la Atelierul de Cariere, doritorii trebuie să completeze formularul de înscriere de pe www.atelieruldecariere.ro. Participarea este gratuită.

Invitatul special este Ovidiu Neamţu, managing partner City Plus, fondator, Golf Community Challenge, 11even şi Family Olympics.

Adrian Rusu, consultant cu o experienţă de peste 10 ani în mediul business şi în sectorul nonguvernamental, va susţine o serie de workshop-uri numite, generic, „Ghid de supravieţuire la birou”, la care doritorii pot descoperi instrumente de eficientizare a muncii, de progres şi luare de decizii în carieră.

Programul este de la 14:00 la 18:00, iar locaţia de desfăşurare este parterul Casei de Cultură a Studenţilor.

14:00 – 15:30 : ”Program de dezvoltare in cariera (upgrade, sidegrade, oportunitati multilaterale)”

16:00 – 17:30 : “Train your boss, Fast track integration, Survival kit la birou”

17:30 – 18:00 – Invitat Special: Ovidiu Neamtu- Managing Partner City Plus, Fondator Golf Community Challenge,

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

Ghid de supravieţuire la birou, workshop-uri gratuite pentru tinerii până în 30 de ani, la Târgul de Cariere  Ghid de supravieţuire la birou, workshop-uri gratuite pentru tinerii până în 30 de ani, la Târgul de Cariere  Ghid de supravieţuire la birou, workshop-uri gratuite pentru tinerii până în 30 de ani, la Târgul de Cariere

Ultima oră

Comentariul meu