Casa de Cultura a Studentilor Sibiu organizeaza in perioda 8-10 noiembrie 2013 cea de a 10-a editie a festivalului studentesc “Sibiu Dans Festival`.

Festivalul isi va deschide portile vineri 8 noiembrie 2013 de la ora 18:30, la Casa de Cultura a Sindicatelor cu vernisajul expozitiei de fotografie “SIBIU DANS 2012`, semnata de artistul fotograf Mihai Panaitescu din Deva.

Spectacolele de dans se vor derula in zilele de 8 si 9 noiembrie, incepand cu ora 19.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor, ziua de duminica 10 noiembrie fiind una dedicata discutiilor pe teme de dans prin organizarea mesei rotunde “Coregraf versus Dansator`.

Tineri dansatori din Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Tg. Mures, Galati, Sibiu si Kraljevo (Serbia) se vor intrece pentru a cuceri publicul sibian cu talent, entuziasm si dedicatie. Ei vor intra in sufletul publicului prin pasi delicati si gratiosi de balet, vor da frau liber imaginatiei prin viziunea neconventionalului dansului contemporan si modern, vor pasi in alte locuri geografice si timpuri istorice prin momentele de dans de caracter si show-revue. Ei se vor intrece timp de doua zile pentru a ne cuceri inima si marele Trofeu al Festivalului de Dans de la Sibiu. Mult ravnitul Trofeu al Festivalului

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

vineri incepe sibiu dans festival 2013  vineri incepe sibiu dans festival 2013  vineri incepe sibiu dans festival 2013

Ultima oră

Comentariul meu