o femeie de 47 de ani cu afecţiuni psihice a dispărut după ce a fost externată din spital. aţi văzut-o?

Poliţiştii sibieni încearcă să găsească o femeie care a fost dată dispărută de familie după ce în data de 27 august a fost externată dintr-o unitate spitalicească din Sibiu şi nu a mai ajuns acasă.

Otvos Cornelia (foto) are 47 de ani şi este din localitatea sibiană Avrig. Dispariţia ei a fost anunţată poliţiei de sora acesteia, miercuri, 6 noiembrie.

femeia are o înălţime de aproximativ 1,60-1,65 m, greutate 60-65 kg, ten deschis, păr tuns până la nivelul umerilor, grizonat vopsit roşcat, ochii căprui, faţa ovală.

Are, de asemenea, un semn din naştere pe buza superioară, în partea dreaptă a gurii.

La data dispariţiei purta o bluză de trening din material textil, de culoare roşie, cu dungi albe pe mâneci, un tricou cu mânecă scurtă, de culoare roz, cu dungi albe pe piept, blugi de culoare neagră, pantofi din piele întoarsă, de culoare maro cu şiret.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

o femeie de 47 de ani cu afecţiuni psihice a dispărut după ce a fost externată din spital. aţi văzut-o?  o femeie de 47 de ani cu afecţiuni psihice a dispărut după ce a fost externată din spital. aţi văzut-o?  o femeie de 47 de ani cu afecţiuni psihice a dispărut după ce a fost externată din spital. aţi văzut-o?

Ultima oră

Comentariul meu