Târgul de Cariere va avea loc miercuri şi joi, 13 şi 14 noiembrie, la Sibiu, la Centrul de Afaceri, între orele 11.00 – 19.00.

Angajatorii vin cu oferte de angajare din domeniul IT, producţie şi tehnică, vânzări, servicii, financiar, marketing.

Lista completă a companiilor participante şi a oportunităţilor de carieră propuse de acestea poate fi consultată pe site-ul www.targuldecariere.ro.

La Târgul de Cariere sunt aşteptaţi 3.000 de tineri, cărora organizatorii le propun o ofertă variată de oportunităţi de carieră, workshop-uri şi întâlniri cu invitaţi speciali.

Organizatorii propun participanţilor traininguri şi seminarii pe tema găsirii vocaţiei şi a progresului rapid în carieră, dar şi sesiuni de consultanţă unu-la-unu în carieră, în cadrul Atelierului de Cariere. Participarea la aceste evenimente este gratuită. Înscrierile se fac pe site-ul www.atelieruldecariere.ro.

O noutate constă în implementarea sistemului Smart CV, datorită căruia candidaţii nu mai au nevoie de a-şi aduce CV-ul în mai multe exemplare, în timp ce angajatorii scapă de problema tradiţională „a teancului de CV-uri”. Practic, sistemul Smart CV permite scanarea CV-ului, care se stochează automat în baza de date a angajatorului, cu condiţia ca CV-ul să fie în formatul eJobs.ro.

Târgul de Cariere este un eveniment fondat în anul 2006 de compania Fapte

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

marile companii din sibiu fac recrutări la târgul de cariere, la ediţia ce are loc săptămâna viitoare, miercuri şi joi  marile companii din sibiu fac recrutări la târgul de cariere, la ediţia ce are loc săptămâna viitoare, miercuri şi joi  marile companii din sibiu fac recrutări la târgul de cariere, la ediţia ce are loc săptămâna viitoare, miercuri şi joi

Ultima oră

Comentariul meu