Descoperire rara pentru politistii de la Rutiera. Un accident care s-a petrecut sambata a fost descoperit ieri, dupa ce victimele s-au prezentat la spital. Evenimentul a fost sesizat de catre unul dintre medicii care i-a consultat pe tinerii raniti.

Medicul, angajat la Spitalul Clinic de Pediatrie Luther, a sunat la dispecteratul Inspectoratului de Politie dupa ce a consultat o tanara de 16 ani care i-a marturisit ca a fost victima unui accident, la finalul saptamanii trecute. Accidentul s-a petrecut in Carta. Fata s-a suit pe o motocicleta alaturi de un localnic din Carta, in varsta de 20 de ani, care nu detine permis de conducere. Celor doi li s-a mai alaturat o tanara din localitate.

“In urma verificarilor efectuate de catre politistii rutieri s-a stabilit faptul ca, in data de 02.11.2013, un tanar, in varsta de 20 de ani, domiciliat in localitatea Carta, judetul Sibiu, in timp ce conducea o motocicleta neinmatriculata si fara a poseda permis de conducere, pe raza localitati Carta, pe tronsonul DJ 105 D, avand ca pasagere doua minore, a pierdut controlul asupra directiei de mers, parasind partea carosabila, ajungand intr-un sant de pe marginea drumului. Conducatorul motocicletei a parasit locul producerii accidentului rutier, impreuna cu cele doua

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

accident nedeclarat, descoperit dupa patru zile. trei pusti pe o motocicleta  accident nedeclarat, descoperit dupa patru zile. trei pusti pe o motocicleta  accident nedeclarat, descoperit dupa patru zile. trei pusti pe o motocicleta

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Stimat Jurnalist, cu tot respectul pentru meseria pe care o practicati a lua vorbele din gura unor militieni si a le transforma in articol de presa nu cred ca face mai mult decat ati reusit dumneavoastra. Sunt un martor intamplator al acestui caz si vad aceleasi metehne comuniste practicate de NI Dobra pe vremurile de trista amintire. Din pacate NI Dobra scrie si astazi dupa ce a lins talpile multora, dar dumneavoastra nu pare ca va puteti desprinde de acest tip de jurnalism. Asa cum militienii tot militieni au ramas, as dorii sa ramaneti din acest comentariu macar cu o mica „mustrare de constiinta” pentru viitoarele articole. Si va spun de ce. Daca nu va rezumati la a reproduce vorbele militienilor ati fi putut consemna in paginile ziarului dumneavoastra o adevarata poveste de viata. Da un tanar a gresit si plateste in primul rand cu suferinta lui, dar la spital au venit doua zile la rand peste 12 tineri sa doneze sange pentu el si pentru altii. Din pacate acolo s-au lovit de alt sistem comunist de data aceasta in spital fiind plimbati doua zile intre Carta si Sibiu de un sistem atat de limitat si de incompetenta unor oameni. Li s-au cerut tot felul de adeverinte medicale si trimiteri. Daca asa procedau si cei din Muntenegru dupa accidentul cu autocarul de acolo erau de doua ori mai multe victime. Dar oamenii s-au asezat la coada si au donat sange. Deci vedeti ca jurnalismul nu se face din birou. Povestile de viata se deruleaza in viata reala si din fiecare intamplare se pot trage concluzii frumoase pentru a se evita tragediile pe viitor. Poate credeti ca doar relatarea unor fapte rele este indeajuns? Eu cred ca misiunea dumneavoastra in jurnalism ar trebuii sa fie alta. Dar e doar o parere o puteti lua ca atare sau o puteti ignora. Alegerea va apartine.