patru persoane din mureş, suspecte de comiterea mai multor infracţiuni de furt în sibiu, au fost reţinute

Lucrătorii Secţiei 1 Urban din municipiul Sibiu, au fost efectuat luni, 4 noiembrie, patru percheziţii domiciliare pe raza judeţului Mureş, la patru persoane suspecte de comiterea mai multor furturi din locuinţe din Sibiu.

În cadrul acestei acţiuni au fost conduse la sediul Secţiei 1 Poliţie Sibiu, în baza mandatelor de aducere, următorii suspecţi:P. J., în vârstă de 26 ani, domiciliat în judeţul Mureş, M. C. A. , în vârstă de 19 ani, domiciliat în judeţul Mureş şi F. A. I., în vârstă de 20 ani, domiciliat în judeţul Mureş.

Aceştia au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă pentru 24 ore şi introduşi în arestul I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă comisă la data de 16 octombrie 3013.

Cercetările sunt continuate de către Lucrătorii Secţiei 1 Urban Sibiu.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

patru persoane din mureş, suspecte de comiterea mai multor infracţiuni de furt în sibiu, au fost reţinute  patru persoane din mureş, suspecte de comiterea mai multor infracţiuni de furt în sibiu, au fost reţinute  patru persoane din mureş, suspecte de comiterea mai multor infracţiuni de furt în sibiu, au fost reţinute

Ultima oră

Comentariul meu