Sibiu Shopping City pregateste pentru data de 9 noiembrie concursuri moderate de Buzdugan si Morar, reduceri de peste 50%, vouchere de cumparaturi, cocktail-uri gratuite si multe alte surprize.

Programul va incepe de la ora 18:00 cu o prezentare de moda unde branduri din cadrul Shopping City Sibiu isi vor prezenta colectiile atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii: C&A, Reserved, Feeling, Benvenuti, Mont Blanc, Escudo, Takko, New Yorker, Kenvelo, Lee Cooper, Deichmann, Helene, Just Kidding, Leonardo, Reno, Iunia, Coccodrillo, Sonia, Musse vor fi printre marcile care vor incanta audienta cu culorile iernii, haine calduroase sau toalete elegante in tendintele Revelionului 2014.

`Pregatiti-va sa fiti luati prin surprindere de Buzdugan si Morar care vor modera concursuri neasteptate cu premii instant oferite de: Escudo, Yves Rocher, Eta2U, Zoomania, Deichmann, Poema, Reserved, Kitchen Shop, Iunia, Carrefour, Musse, Nobila Casa si Belmondo. Promotiile tentante si reducerile de peste 50% vor fi in parcul comercial de la ora 18:00 pana la ora 01.00. Mai mult, primele 500 de persoane care achizitioneaza produse in valoare de minim 200 lei pe un singur bon de casa, din orice magazin, vor primi cate un voucher de cumparaturi in valoare de 50 lei`, spun organizatorii.

In Galeria Carrefour, primii

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

noaptea preturilor mici in sibiu shopping city. concert vama si andreea balan  noaptea preturilor mici in sibiu shopping city. concert vama si andreea balan  noaptea preturilor mici in sibiu shopping city. concert vama si andreea balan

Ultima oră

Comentariul meu