andrei plăcintă, condamnat la patru ani şi jumătate cu executare, s-a predat la poliţia timiş

Fiul fostului senator Sorina Plăcintă, Andrei, condamnat definitiv la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor şi ultraj, s-a predat în dimineaţa zilei de marţi, 5 noiembrie, la Poliţia Timiş, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mirela Drăghicioiu, Andrei Plăcintă a mers la sediul Poliţiei Judeţene marţi dimineaţă, în jurul orei 9.00, pentru a se preda.

El a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Timiş, iar în zilele următoare va fi transferat la penitenciarul din Timişoara, a adăugat sursa citată.

Marţi dimineaţă, înainte de a se preda Poliţiei, fiul fostei senatoare a postat pe Facebook, de lângă Timişoara, un filmuleţ cu mesajul “Pa, pa, băieţi!”, după ce luni seară, după decizia instanţei, el scria, tot pe reţeaua de socializare: “Am primit 4 ani şi jumătate cu executare începând acum. Ne mai vedem”.

Fiul fostului senator Sorina Plăcintă, Andrei, în vârstă de 23 de ani, a fost condamnat definitiv la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor şi ultraj, după ce instanţa supremă i-a respins ca nefondat recursul împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

andrei plăcintă, condamnat la patru ani şi jumătate cu executare, s-a predat la poliţia timiş  andrei plăcintă, condamnat la patru ani şi jumătate cu executare, s-a predat la poliţia timiş  andrei plăcintă, condamnat la patru ani şi jumătate cu executare, s-a predat la poliţia timiş

Ultima oră

Comentariul meu