100 de angajaţi dgaspc sibiu, perfecţionaţi cu fondurile s.o.s. satele copiilor românia

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu a implementat, în parteneriat cu Asociaţia S.O.S. Satele Copiilor România, proiectul privind perfecţionarea personalului de specialitate angajat în centrele de protective a copilului aflate în structura DGASPC Sibiu.

00

Astfel, 100 de persoane (educatori, asistenţi sociali, psihologi, asistenţi medicali) au fost instruite pe durata proiectului să pregătească copii din centrele de protectie în vederea integrării lor în familie şi societate, să respecte normele de conduit şi de etică necesare în activitatea de îngrijire a copiilor, să realizeze edicaţia parentală şi să elaboreze planuri de intervenţie specifice.

Proiectul derulat s-a focalizat pe nevoia de formare a personalului angajat, în vederea furnizării serviciilor de specialitate la cel mai înalt nivel.

Pe lângă cele 100 de persoane , angajaţi ai centrelor de protective, beneficiary ai acestui proiect au fost şi cei 358 de copii aflaţi in situatii de risc, protejaţi în centrele DGASPC Sibiu.

Valoarea totală a proiectuzlui a fost de 39996 de euro, iar perioada de desfăşurare a fost 7 mai-7 noiembrie 2013.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

100 de angajaţi dgaspc sibiu, perfecţionaţi cu fondurile s.o.s. satele copiilor românia  100 de angajaţi dgaspc sibiu, perfecţionaţi cu fondurile s.o.s. satele copiilor românia  100 de angajaţi dgaspc sibiu, perfecţionaţi cu fondurile s.o.s. satele copiilor românia

Ultima oră

Comentariul meu