Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers concerteaza in seara zilei de 7 noiembrie in Oldies Pub din Sibiu. Evenimentul este organizat pentru sustinerea campaniei de salvare a mocanitei Sibiu – Agnita. `Ioan Gyuri Pascu s-a nascut si a copilarit la Agnita si are amintiri frumoase de pe vremea cand calatorea cu acest tren de poveste.Cand a aflat de initiativa de a salva mocanita s-a alaturat eforturilor si cum putea sa o faca cel mai bine daca nu printr-un concert. De aceea Gyuri (re)vine la Sibiu cu mocanita si cu pritenii de la The Blue Workers pentru a convinge cat mai multi sibieni si iubitori ai mocanitei sa semneze petitia`, au transmis organizatorii concertului.

Concertul va fi urmat de o petrecere feroviara unde vor fi premiate cele mai interesante costume ceferistice. Intrarea este libera.

allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/SK5E70g_W2s” width=”560″>>

Sursa foto

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

video concert ioan gyuri pascu pentru sustinerea mocanitei sibiu-agnita  video concert ioan gyuri pascu pentru sustinerea mocanitei sibiu-agnita  video concert ioan gyuri pascu pentru sustinerea mocanitei sibiu-agnita

Ultima oră

Comentariul meu