reparații la încă 10 străzi şi un viaduct din sibiu

Trei proceduri de achiziţie sunt în curs pentru lucrările de modernizare a încă 10 străzi din Sibiu.

În data de 5 noiembrie vor fi deschise ofertele depuse pentru pachetul de străzi zona Poplăcii – Centru – Guşteriţa (Piaţa Tălmaciu,Tribunei, Revoluţiei, Arhivelor, D.D.Roşca). Valoarea estimată totală pentru lucrările de pe aceste străzi este de 7.755.701 lei, fără TVA. Lucrările se referă la modernizarea carosabilului şi a trotuarelor, dar şi a reţelei de canalizare şi a reţelei de alimentare cu apă, crearea de zone verzi şi amenajarea unui loc de joacă.

În data de 6 noiembrie vor fi deschise ofertele depuse pentru pachetul de străzi din zona Turnişor – Piaţa Cluj -Ţiglari: străzile Arad, Kiev, Deva. Obiectul acestei proceduri este acela de a contracta lucrările de modernizare a carosabilului şi a trotuarelor, a reţelelor de canalizare şi alimentare cu apă şi amenajarea de zone verzi pe cele trei străzi menţionate. Valoarea totală estimată a lucrărilor pentru acest proiect este de 4.590.032 lei, fără TVA.

În data de 15 noiembrie se vor deschide ofertele pentru lucrările prevăzute pe străzile Abrud şi Bagdazar care fac parte din pachetul de străzi Gara Mică – Turnişor. Şi pentru aceste străzi este prevăzută modernizarea reţelelor de apă şi canalizare şi reabilitarea carosabilului şi a trotuarelor. Costul acestor lucrări a fost estimat la 3.575.629 lei, fără TVA.

O altă procedură care este în pregătire este aceea care vizează reparaţii generale la viaductul Vasile Aaron. Procedura va viza atât reparaţii generale la structura podului, la carosabil şi trotuare, dar şi amenajarea unui sistem de iluminat public. Valoarea estimată a acestor lucrări este de 4.369.710 lei, acestea incluzând modernizarea sistemului rutier, a parapeţilor metalici de dirijare, reparaţia trotuarelor, a aleilor pietonale, amenajarea de piste pentru biciclete, spaţii verzi şi amplasarea de stâlpi de iluminat. De asemenea, se va reabilita reţeaua de apă. Această procedură de achiziţie va fi introdusă în programul electronic de achiziţii în această săptămână.

Lucrările la aceste obiective vor începe în anul 2014, după semnarea contractelor de lucrări.

 

Ultima oră

Comentariul meu