onorată instanță, vreau să rămân persoană cu handicap!

Aproximativ 300 de procese au deschis – la Sibiu și Alba Iulia – sibienii cărora le-a fost anulat certificatul de persoană cu handicap în urma controalelor de acum doi ani.

Majoritatea dintre cei care au ajuns în fața judecătorilor și susțin că au fost nedreptățiți, au primit pensii de stat, de pe urma acestor certificate care acum sunt anulate. Același stat i-a iertat – prin decizia actualei guvernări – de returnarea pensiilor încasate până la anularea certificatelor ilegal dobândite. Cu mâna pe cruce, însă, sibienii susțin că au dreptul de a fi în continuare persoane cu handicap.Nu toate deciziile luate de Comisia Superioară venită în control la Sibiu au fost corecte, au stabilit până acum judecătorii. Spre exemplu, Adrian Paskuy a dobândit certificat de persoană cu handicap pe motiv că este bolnav de astm bronșic cu debut precoce. Comisia Superioară a decis reevaluarea sibianului. ”Reevaluarea medicală a durat aproximativ 15 minute pentru fiecare persoană reevaluată și a constat în cântărire, măsurare și stetacustic pulmonar – spirogramă, în urma căreia s-a luat decizia de anulare a certificatului de încadrare în grad și tip de handicap”, a arătat sibianul în fața instanței. În plus, bărbatul a adus acte care dovedesc că suferă

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

onorată instanță, vreau să rămân persoană cu handicap!  onorată instanță, vreau să rămân persoană cu handicap!  onorată instanță, vreau să rămân persoană cu handicap!

Ultima oră

Comentariul meu