fc interstar sibiu a câștigat cupa sibiu football days - for kids

Micuții fotbaliști de la FC Interstar Sibiu sunt câștigătorii turneului de fotbal pentru copii Sibiu Football Days. Astfel, cupa a rămas în orașul gazdă, în urma desfășurării primei ediții a competiției.

Turneul a fost dedicat grupei de vârstă cu copii născuți în anul 2006, reunind astfel cele mai bune opt echipe din România la această categorie: Sport Line Turda, Kinder Sg Mureș, FC Brașov, FC Odorhei, SC Hidroelectrica Vâlcea, ACS Tâmpa Brașov, CS Star Mediaș și FC Interstar Sibiu. Viitorii fotbaliști au demonstrat tuturor celor prezenți că acest sport este totodată și un spectacol și au jucat corect și cu ambiție fiecare meci.

„A fost un turneu reușit. Mulțumesc tuturor colegilor de la echipele participante pentru faptul că au onorat cu prezența acest turneu și am reușit încă de la prima ediție să strângem la start opt dintre cele mai bune echipe din țară. Cei care au văzut meciurile, cred că și-au dat seama de valoarea echipelor. Oricare dintre ele putea câștiga competiția. Noi am câștigat prin multă muncă și seriozitate, însă trebuie să recunoaștem că oricând puteam termina pe ultimul loc la un astfel de turneu, cu echipe de asemenea valoare. De data aceasta este rândul nostru să ne bucurăm, pe merit. Felicit în mod special copiii pentru performanța reușită și împreună dedicăm acest succes părinților, organizatorilor, sponsorilor și tuturor celor prezenți în sală și care au crezut în noi.  Sibiul are viitor fotbalistic, important este să avem grijă de el”, a declarant Daniel Murășan antrenorul FC Interstar Sibiu.

Sibiu Football Days – for Kids este un eveniment sportiv care va avea continuitate în Sibiu, dorind să crească de la an la an. Evenimentul a fost organizat de Daka Expo, în colaborare FC Interstar Sibiu, bucurându-se  de sprijinul AJF Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu