destinaţia turistică a judeţului sibiu promovată la londra şi bucureşti

Consiliul Judeţean Sibiu, prin intermediul Asociaţiei Judeţene de Turism Sibiu, participă începând de azi, 4 noiembrie, până joi, 7 noiembrie 2013 la Târgul de Turism World Travel Market de la Londra, considerat unul dintre cele mai importante târguri internaţionale în domeniul turismului şi cel mai important de pe piaţa turistică din Marea Britanie.

Alături de reprezentanţii judeţului Sibiu, delegaţia sibiană este compusă din reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Sibiu şi ai agenţiei de turism sibiene Reky Travel.

Târgul de Turism „World Travel Market” se adresează specialiştilor din domeniul turismului din întreaga lume, la ediţia din anul 2012 fiind înregistraţi un număr de peste 850 de expozanţi şi 28 000 de vizitatori.

Oferta turistică a judeţului Sibiu este promovată specialiştilor şi marilor operatori printr-o gamă variată de materiale promoţionale, precum harta judeţului şi broşuri generale, broşuri cu producători şi produse tradiţionale, pliante despre Complexul Naţional Muzeal ASTRA, Aeroportul Internaţional Sibiu, bisericile fortificate.

Dacă pe plan internaţional Sibiul este promovat la cel mai mare târg de turism din această toamnă, nu va lipsi nici de la cel mai important târg de turism naţional.

Destinaţia turistică a judeţului va fi promovată în cadrul Târgului de Turism al României care va avea loc în perioada 14-17 noiembrie la Bucureşti. Târgul de Turism al României se adresează marelui public dar şi specialiştilor şi este considerat a fi cel mai important târg naţional care se bucură anual de peste 30 000 de vizitatori.

În ediţia de toamnă, vizitatorii vor găsi în standul de 64 mp al judeţului Sibiu noutăţi din turismul sibian, oferte de cazare şi petrecere a timpului liber, oferte pentru ski la Arena Platoş Păltiniş, oferte pentru extrasezon, agenda evenimentelor 2014. Se vor bucura să le ofere toate informaţiile reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Sibiu prin Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu, reprezentanţi ai Primăriei Muncipiului Sibiu, Primăriei Avrig, Primăriei Mediaş, CNM ASTRA.

Special pentru acest târg, Consiliul Judeţean Sibiu va edita o broşură de promovare a itinerariilor turistice în judeţului Sibiu prin care invită poteniţialii turişti să descopere experienţe noi pe drumul brânzei, cel al naturii, în vămile Făgăraşilor, pe drumul fortificaţiilor şi pe drumul sării.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Detinem o foarte valoroasa apreciere pentru Marginimea Sibiului – Marul de aur – . Acest areal DE CE NU ESTE PROMOVAT ?