un nesimtit se bagă cu tupeu cu mașina în față la o spălătorie auto din sibiu

Un cititor al Topului Mârlanilor ne-a trimis aceste 2 fotografii, iar explicația dată ne-a lăsat cu gura căscată pentru un oraș ca Sibiul. Meseriașul cu Audi s-a băgat în fața tutor care stăteau la coadă și pentru o mică șpagă și-a spălat mașina cu nesimțire fără să stea la rând. S-a întâmplat la spălătoria de pe Mărășești.

Ce ziceți dacă vă puneți cu mașina la coadă la spălătorie și ca tot omul așteptați să vă vină rândul, dar de odată vine un ”hipiot” cu un Audi ca cel din fotografii și intră cu tupeu în față și angajatul de la spălătorie îi și mai spală mașina?

Cu siguranță că vă enervați și asta pe bună dreptate. Așa s-a întâmplat și duminică după amiază la spălătoria de pe strada Mărășești.

Citeste mai departe povestea si vezi si alte fotografii cu cei doi nesimtiti pe Topul Marlanilor

un nesimtit se bagă cu tupeu cu mașina în față la o spălătorie auto din sibiu  un nesimtit se bagă cu tupeu cu mașina în față la o spălătorie auto din sibiu  un nesimtit se bagă cu tupeu cu mașina în față la o spălătorie auto din sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Cel mai simplu ar fi sa nu ne mai spalam masinile acolo…hai sa-i ocolim vreo 2-3 saptamani…pentru ca e vina celor de la spalatorie…oricum e una din cele mai subtiri spalatori din oras.