sibienii ies duminică în stradă, pentru a-l susţine pe traian berbecean

Sibienii sunt chemaţi duminică în stradă, pentru a-şi arăta susţinerea pentru comisarul şef Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba, acuzat de comiterea mai multor infracţiuni şi aflat în prezent în arest preventiv.

Potrivit mesajelor postate pe pagina de Facebook Respect, Traian Berbeceanu, duminică sunt programate acţiuni de susţinere la fostului şef al BCCO Alba în mai multe oraşe din ţară.
La Sibiu, protestul va începe la ora 17:00 şi se va desfăşura în faţa sediului DIICOT Sibiu, de pe Calea Dumbrăvii. ”Astăzi, cu toţii ne susţinem comisarul din faţa calculatorului, însă trebuie să facem mai mult! Este obligatoriu ca vocea noastră să fie puternică, pentru ca autorităţile să vadă că nu închidem ochii în faţa abuzurilor. Haideţi în stradă, haideţi să fim uniţi şi să arătăm tuturor că Traian Berbeceanu nu este singur!”, spun organizatorii protestelor, pe pagina de Facebook Respect, Traian Berbeceanu.

CITEŞTE articolul complet: Adevărul Sibiu

Tags: fostul şef al BCCO Alba, ies duminică, în stradă, Sibienii, susţine pe Traian Berbecean

Del.icio.us

sibienii ies duminică în stradă, pentru a-l susţine pe traian berbecean

TweetThis

sibienii ies duminică în stradă, pentru a-l susţine pe traian berbecean

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

sibienii ies duminică în stradă, pentru a-l susţine pe traian berbecean  sibienii ies duminică în stradă, pentru a-l susţine pe traian berbecean  sibienii ies duminică în stradă, pentru a-l susţine pe traian berbecean

Ultima oră

Comentariul meu