șova la sibiu despre autostrada sebeș – turda: la anul încep lucrările. în 2016 va fi gata

Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova, afirmă că autostrada dintre Sebeș și Turda va fi gata în 2016, iar Nădlac – Arad va fi finalizată la anul.

 

”Anul acesta după ce am inaugurat Deva – Orăștie, vom inaugura patru tronsoane de autostradă în luna decembrie și mă refer la Lugoj – Deva, lotul 1 și la Orăștie – Sibiu, loturile 1,2 și patru pe teritoriul județului Sibiu și în Alba. Urmează ca în 2014 să inaugurăm Nădlac – Arad, loturile 1 și 2 și Orăștie – Sibiu, lotul 3”, a spus joi Șova.

 

Timișoara – Lugoj, gata în 2015

”În 2015 vom inaugura loturile pe care abia le-am licitat și anume Timișoara – Lugoj,  lotul 2 și Lugoj – Deva, loturile 2, 3 și 4. Cu inagurarea acestora vom avea coridor continuu Nădlac – Sibiu.

În anul 2016 vom inaugura și cele 4 tronoane de 70 de kilometri de la Sebeș la Turda, legând astfel și Clujul de coridorul 4”, a mai explicat ministrul Șova.

Ministrul a mai explicat că la acest tronson până în data de 19 decembrie se vor desemna și câștigătorii la autostrada Sebeș – Turda. ”Probabil că vom avea contestații ca de obicei. Undeva în primăvară vom da oridinul de începere a lucrărilor și pentru Sebeș – Turda”, a mai spus acesta.

Ultima oră

Comentariul meu