oreste revine cu energie in acest weekend la sibiu! vezi unde te poti intalni cu realizatorul codului lui oreste!

Oreste Teodorescu se va afla intre 1 si 3 noiembrie la Sibiu impreuna cu Doru Bem pentru a lua parte la conferinta Magia taramului romanesc, iar cu aceasta ocazie va sustine si doua cursuri destinate dezvoltarii personale. Despre planurile de viitor ale lui Oreste dar si despre energia pe care i-o transmite Sibiul cititi in interviul de mai jos.

 

Ora de Sibiu: A devenit un obicei ca in fiecare toamna sa vii la Sibiu. Cum ti se par sibienii si de ce alegi cu ciclicitate acest moment?

Oreste: Intalnirea cu sibienii este de fiecare data un bun prilej pentru noi de a schimba idei si emotii cu oameni deschisi la minte si la suflet, dar mai ales zambitori. As spune insa ca cel mai mult imi place la sibieni ca sunt oameni cautatori, ca si noi, ai intelesurilor tainice. Cam in fiecare an facem un periplu de vreo trei zile, prin tara prezentand conferinte si cursuri, iar toamna este un moment in care Sibiul mi se pare ca este invaluit de un farmec care il face unic.

 

Ora de Sibiu: Care este mesajul vizitei in Sibiu si unde va pot gasi sibienii care vor sa va cunoasca personal?

Oreste: Vineri, pe 1 noiembrie, la orele 17.00 voi fi la Biblioteca Judeteana Astra, unde le propunem sibienilor un periplu magic de la obarsiile noastre stramosesti pana la noile generatii, incercand sa demonstram ca purtam ca mostenire genetica, in ADN-ul fiecaruia, un patrimoniu spiritual uluitor.

 

Ora de Sibiu: In ce cadru va avea loc acesta intalnire?

doru13Doru Bem: Este o conferinta organizata impreuna cu Lions Club Milenium Sibiu si prin intermediul acestuia, banii incasati pe bilete vor merge spre a “indulci” putin amarul unor semeni de ai nostri aflati in nevoie. Suntem pentru a doua oara in aceasta formula de colaborare, reusind in primavara sa oferim un aparat auditiv, unui copil extrem de talentat.

 

Ora de Sibiu: Totusi, trei zile la Sibiu arata ca aveti ce face asa ca lamuriti-ne cu privire la programul vostru…

Oreste: In 2 noiembrie, adica sambata Doru Bem va sustine un curs despre energetica fiintei omenesti, completand intr-un mod cat se poate de interesant ansamblul cunostintelor necesare pentru a intelege cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam.

Doru Bem: Energia este o substanta fundamentala ce sustine activitatile vitale ale corpului fiind prea rafinata pentru a putea fi observata cu ochiul liber. Energia sta la baza tuturor functiilor fiziologice, mentale si spirituale. Fiinta umana este o sinteza complexa de energii primordiale! Din acest motiv fiinta umana poate rezona cu intreg universul si se pot influenta reciproc, tocmai pentru ca rezoneaza unul cu celalalt!

Oreste: Iar eu, pe 3 noiembrie voi sustine un curs despre numerologie si bioritm, pornind de la butada lui Pitagora ca „in Univers, totul este muzica si matematica”. Alaturi de Astrologie si Kabbala, Numerologia reprezinta cea de a treia gratie a stiintelor esoterice.

 

Ora de Sibiu: Marturisesc ca intotdeanuna am avut o retinere asupra interpretarii numerologice cum se poate decodifica o persoana dupa niste cifre?

Oreste: In codul numeric personal al fiecaruia dintre noi este oglindita intreaga mostenire a neamurilor pe liniile incrucisate ale tatalui si ale mamei, ajungand sa decodificam informatia de baza care ne predispune pe arhetipuri de comportament. Numerologia are conexiuni foarte profunde cu psihologia si chiar cu medicina, si aici introducem elementele de bioritm.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu