târg de joburi medicale la sibiu. salarii de minim 2.500 de euro pentru medici

Târgul de joburi exclusiv medical este susținut de Careers in White International în România, din 2008, sub numele Cariere în Alb. Cadrele medicale din Sibiu sunt invitate la târgul de joburi medicale Careers in White pe 22 noiembrie la Sibiu Business Center.

La cea de a noua ediție sunt așteptați peste 10 000 de vizitatori în cele 8 orașe universitare din țară.

Evenimentul este deschis tuturor candidaților din domeniul medical, indiferent de specialitate și experiență. Intrarea este liberă. Candidații sunt sfătuiți să aibă la ei un CV actualizat, iar angajatorii îi așteaptă cu o serie de răspunsuri la întrebări legate de  sisteme medicale internaționale.

„Aducând împreună candidații și angajatorii medicali, credem că ambele categorii se vor bucura de beneficiul discuțiilor libere, procesului mai facil de angajare și testarea ofertelor disponibile pe piața muncii din domeniul sănătății. Oportunitățile disponibile în cadrul târgului au potențialul de a crea diferențe semnificative în cariera doctorilor, asistentelor și nu numai, prin practică în sisteme medicale distincte. Cu fiecare ediție a târgului ne luăm angajamentul de a sprijini doctorii specialiști și rezidenți, cât și celelalte cadre medicale, în găsirea locului de muncă pe care și-l doresc. Aproximativ 30% din vizitatorii târgului Careers in White (Cariere în Alb) își găsesc un job în mai puțin de un an, iar restul de 70% rămân activi în procesul de selecție și recrutare.”, afirmă Dr. Covaliu B., manager al evenimentului.

Spitale și clinici private împreună cu recrutori internaționali se alatură târgului de joburi pentru a fi mai aproape de candidații din domeniul medical în procesul de angajare. Ofertele sunt valabile pentru țări precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franța, Belgia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria și Elveția. În cadrul târgului pot aplica toate specializările medicale.

Cadrele medicale din Sibiu sunt invitate la târgul de joburi medicale Careers in White pe 22 noiembrie la Sibiu Business Center, Strada Nicolaus Olahus nr. 5, între orele 12:00 și 18:00.

Careers in White International (Cariere în Alb) este o platformă destinată întâlnirii personalului medical în căutarea unui loc de muncă cu potențiali angajatori din domeniul sănătății. Posturile vacante sunt pentru toate specialitățile medicale și pornesc de la salarii de 2 500 de euro, incluzând cursuri de limbi străine și consiliere în cariera medicală, în sisteme medicale variate.

 

Ultima oră

Comentariul meu