furt de peste 1.000 kg de cablu, aluminiu şi plumb, la copşa mică. o parte, furate de pe coridorul iv pan-european

Un bărbat de 24 de ani din localitatea sibiană Copşa Mică a fost reţinut marţi, 29 octombrie, de poliţişti, fiind suspectat că, pe parcursul lunii octombrie, a furat cabluri şi cabluri CFR, găsite de angajaţii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu, în urma unui control, la un centru de colectare din Copşa Mică.

„Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că, în cursul lunii octombrie 2013, acesta a sustras o parte dintre materialele în cauză, de pe Coridorul IV Pan-European, de pe raza Postului de Politie Transporturi Feroviare Copşa Mică şi le-a predat centrului de colectare”, transmit reprezentanţii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu.

La centrul de colectare au fost găsite 1.345 kg cabluri de tip CFR şi de altă natură, 80 kg plumb şi 72 kg aluminiu fără acte de provenienţă, pentru care nu au fost emise chitanţe sau facturi.

Suspectul este cercetat în stare de libertate pentru furt calificat.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

furt de peste 1.000 kg de cablu, aluminiu şi plumb, la copşa mică. o parte, furate de pe coridorul iv pan-european  furt de peste 1.000 kg de cablu, aluminiu şi plumb, la copşa mică. o parte, furate de pe coridorul iv pan-european  furt de peste 1.000 kg de cablu, aluminiu şi plumb, la copşa mică. o parte, furate de pe coridorul iv pan-european

Ultima oră

Comentariul meu