construirea bazinului olimpic şi a blocurilor anl se suspendă la mediaş

În cadrul conferinţei săptămânale de presă, primarul Mediaşului Teodor Neamţu (foto) a explicat că, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local de la începutul săptămânii s-a decis renunţarea la alocarea fondurilor pentru efectuarea unor studii de fezabilitate legate de construirea bazinului olimpic în cartieul Vitrometan, respectiv a unor cvartal de locuinţe ANL în zona târgului de animale.

Edilul-şef a spus că respectivele proiecte de investiţii vor fi bugetate – probabil în cursul anului viitor – doar dacă va exista acordul de începere a lucrărilor, de către ministerele de resort.

Altfel, primarul municipiului de pe Târnava Mare a prezentat un bilanţ al vizitei efectuate, în cursul săptămânii trecute de către un grup de lucru din cadrul Primăriei Mediaş, în oraşul olandez, Skarsterlan, înfrâţit cu Mediaşul. Este vorba în primul rând de un parteneriat încheiat cu un operator turistic din ţara lalelelor în vederea promovării bilaterale a turismului.

Vizita a fost impusă şi de faptul că “trebuiau informaţi cei din administraţia olandeză, în condiţiile în care la data de 30 noiembrie se vor desfăşura alegeri locale, într-un alt cadru impus de unificarea a trei municipii”, a încheiat Teodor Neamţu.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

construirea bazinului olimpic şi a blocurilor anl se suspendă la mediaş  construirea bazinului olimpic şi a blocurilor anl se suspendă la mediaş  construirea bazinului olimpic şi a blocurilor anl se suspendă la mediaş

Ultima oră

Comentariul meu