421 locuri de muncă vacante în judeţ. 62 dintre ele, pentru persoanele cu studii superioare. vezi lista completă

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS) anunţă 421 de locuri de muncă vacante în judeţul Sibiu, valabile pentru următoarea săptămână.

Locurile de muncă sunt oferite de 95 de angajatori, în diferite domenii de activitate.

La nivelul municipiului Sibiu, 77 de angajatori oferă 307 locuri de muncă vacante, iar la nivelul municipiului Mediaş, oferta vine din partea a nouă angajatori care oferă 59 de locuri de muncă vacante.

Din totalul locurilor de muncă din judeţ, 62 se adresează persoanelor cu studii superioare. Oferta cuprinde posturi pentru artist instrumentist, asistent director, consilier juridic, economist, director vânzări, inginer automatist, inginer de sistem software, inginer electronist, inspector de specialitate daune, manager, programator, programator producţie, proiectant inginer mecanic, şef birou/serviciu financiar – contabilitate sau specialist în domeniul calităţii.

Celelalte 359 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare, transmit reprezentanţii AJOFM Sibiu.

Lista locurilor de muncă vacante:

Sibiu, str. Morilor nr.51A, tel.0269230089

Meseria/Locuri

administrator 1

agent de asigurare 4

agent reclama publicitara 1

ambalator manual 3

ambalator manual 4

ambalator manual 5

ambalator manual 1

artist instrumentist 1

asistent director/responsabil de functiune (studii superioare) 1

asistent farmacist 1

asistent medical

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

421 locuri de muncă vacante în judeţ. 62 dintre ele, pentru persoanele cu studii superioare. vezi lista completă  421 locuri de muncă vacante în judeţ. 62 dintre ele, pentru persoanele cu studii superioare. vezi lista completă  421 locuri de muncă vacante în judeţ. 62 dintre ele, pentru persoanele cu studii superioare. vezi lista completă

Ultima oră

Comentariul meu