VIDEO FOTO Iulian Rădulescu a dat decretul de retragere a coroanei regelui Dan Stănescu de la Costeşti

Împăratul Iulian Rădulescu a prezentat astăzi decretul prin care îi retrage coroana lui Dan Stănescu, regele internaţional al romilor ortodocşi. Rădulescu este acuzat că a uitat să plătească unor romi suma de 170.000 de lei pentru nişte lucrări făcute în comuna Costeşti din Argeş.

 

Telenovelă în toată regula la casa împăratului Iulian Rădulescu. Supărat tare pe Dan Stănescu pentru faptul că acesta ar fi uitat să achite 170.000 de lei unor romi care ar fi lucrat la o firmă de a acestuia, Rădulescu a dat azi un decret prin care îi retrage corona lui Stănescu.radulescu

„Erau angajaţi la aceasta afacere peste 100 de oameni. El în calitatea lui de rege în zonă a luat legătura cu preşedintele Consiliului Judeţean. Acela le-a dat să muncească la drumuri. După ce au terminat lucrarea, primăria de acolo nu avea banii să le plătească banii, dar a rămas să le plătească eşalonat. El (Stănescu) în calitatea sa pe care a avut-o, a dus totul până la bun sfârşit. Banii în loc să ajungă la oameni în mână, au ajuns la el. El prin mijmaşuri a făcut deturnări de conturi. A mutat banii dintr-un cont în altul, de pe o societate pe alta, ca să piardă urma. Prin toată smecheria lui încasează 17 miliarde de lei vechi”, a spus marţi Rădulescu.

Stănescu a cumpărat aur pentru fiica lui din banii muncitorilor

Iulian Radulescu a mai spus ca Dan Stanescu a folosit banii oamenilor ca sa i cumpere zestre fiicei sale Lucy, casatorita cu fiul celui mai bogat tigan din Valcea.

„Am decis înlăturarea lui din funcţie şi să fie deferit organelor de cercetare penală. Decizia asta e luată. El acum ar trebui să facă în felul următor. Să depună toate actele care sunt la el. Să depună ştampila, împuternicirea, mandatul. Să le depună aici la sediul central şi după aceea să plătească la fiecare om în parte care a muncit. Să aducă banii care i-a luat. În loc să plătească banii la oameni, a făcut la fiica lui salbă. A cumpărat cantitatea de 1,5 kilograme de aur pe care l-a pus la fata lui la gât şi a măritat-o pe fiesa. Deci totul a făcut pentru familia sa şi nu pentru oamenii de care trebuia să aibă grijă de ei”, a mai spus Radulescu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu