şeful şantierului de pe strada şerbota s-a ales cu dosar penal pentru blocarea circulaţiei pe un drum public

Şeful echipei de lucru al şantierului de pe strada Şerbota din municipiul Sibiu este cercetat penal de poliţişti după ce a blocat circulaţia pe stradă atât pentru pietoni cât şi pentru autovehicule.

Bărbatul de 47 de ani din Sibiu a permis săparea unor şanţuri pe lăţimea străzii, blocând astfel circulaţia, după cum informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS).

„În data de 28 octombrie, în cadrul activităţilor de evaluare a lucrărilor din partea carosabilă, poliţişti din cadrul Biroului Rutier, au verificat lucrarea de reabilitare de pe strada Şerbota. În urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că traficul pe strada Şerbota, de la intersecţia cu strada Urlea şi până la intersecţia cu strada Podragu era blocat prin amplasarea unei benzi şi prin realizarea de şanţuri pe toată lăţimea străzii, fiind imposibilă circulaţia pietonilor şi a autovehiculelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Anca Bloanca.

Şeful echipei de lucru este cercetat penal pentru blocarea cu intenţie a drumului public aducându-se atingere dreptului la libera circulaţie a participanţilor la trafic.

Conform reglementărilor în vigoare, lucrările în zona drumului public se execută, în condiţiile stabilite prin autorizaţie, de administratorul drumului ori al căii ferate, cu avizul poliţiei rutiere.

De asemenea,

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

şeful şantierului de pe strada şerbota s-a ales cu dosar penal pentru blocarea circulaţiei pe un drum public  şeful şantierului de pe strada şerbota s-a ales cu dosar penal pentru blocarea circulaţiei pe un drum public  şeful şantierului de pe strada şerbota s-a ales cu dosar penal pentru blocarea circulaţiei pe un drum public

Ultima oră

Comentariul meu