mierea, retrasă la sibiu de la distribuirea alimentelor gratuite de la ue. cjs neagă că ar fi probleme

Produsul miere de albine, care a fost alocat judeţului Sibiu pentru distribuirea gratuită prin programul de alimente de la Uniunea Europeană pentru persoane defavorizate, a fost retras de la livrare pentru că nu corespundea din punct de vedere calitativ cu specificaţiile din Caietul de sarcini.

Informaţia a fost însă negată de reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu (CJS), care susţin că nu au ajuns la Sibiu cantiţăţi din lotul cu probleme.

„În legătură cu produsul miere de albine au fost anumite probleme la lotul 46, care a fost retras. Nu au ajuns din acest lot produse în judeţul Sibiu, iar pentru siguranţă, furnizorul împreună cu cei de la Apia Bucureşti, au hotărât să retragă stocurile din loturile 45 care a fost distribuit la Sibiu, ca să nu existe suspiciuni asupra calităţii. Este cazul doar primăriei Sibiu, care a fost înştiinţată să retragă mierea, iar cantitatea va fi returnată Consiliului Judeţean Sibiu şi va fi înlocuită cu produse care să corespundă calitativ . Lotul 45 nu a fost cu probleme”, a declarat seful Serviciului Strategii şi Monitorizare din cadrul CJS , Dana Lupică.

Datele oficiale din adresa trimisă de Apia Bucureşti, înregistrată la Consiliul Judeţean Sibiu cu nr. 14949 din data de

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

mierea, retrasă la sibiu de la distribuirea alimentelor gratuite de la ue. cjs neagă că ar fi probleme  mierea, retrasă la sibiu de la distribuirea alimentelor gratuite de la ue. cjs neagă că ar fi probleme  mierea, retrasă la sibiu de la distribuirea alimentelor gratuite de la ue. cjs neagă că ar fi probleme

Ultima oră

Comentariul meu