împăcare între regii cioabă? dorin acceptă scuzele frateului său daniel

După ce în weekend Daniel Cioabă și-a cerut public iertare de la fratele său pentru declarațiile dure făcute în ultimele două săptămâni, Dorin a anunțat marți că acceptă să dea uitării lucrurile rele și să îngroape securea războiului.

Dorin Cioabă a excplicat marți dimineață că este surprins de cuvintele rostite de fratele său, la căpătâiul mormântului lui Florin Cioabă.

Regele internațional al romilor spune că l-a iertat deja pe regele romilor din România și i-a transmis acestuia că îl așteaptă lângă el pentru a face lucruri utile pentru comunitatea romilor.

”Nu i-am purtat niciodată pică. Eu l-am văzut că are reacții de moment. Am știut că timpul le rezolvă pe toate. Și-a dat seama că a gresit față de mine. Vorbele aruncate au făcut și răni. Eu sunt un om care sfânta scriptură m-a învățat să iert și îl iert și pe fratele meu.  Lăsăm timpul să le rezolvăm pe toate. El o să înțeleagă că eu niciodată nu i-am dorit răul și că trebuie să stea lângă mine și ca să facem ceva pentru comunitate”, a spus Dorin Cioabă.

”Functia lui de președinte al Centrului Creștin al Romilor implică o responsabilitate mare. Sper ca cei din conducerea actuală să țină pasul cu proiectele acestea și să dea dovadă că se ocupă de aceste probleme. Nu aș dori ca proiectele tatălui meu să eșueze din cauza lor și nici ei nu cred că își doresc așa ceva”, a mai spus Dorin Cioabă.

 

Ultima oră

Comentariul meu