pronosticul lui dulca de la galaţi s-a adeverit în partida cu ceahlăul piatra neamţ: 3-1

Unul dintre antrenorii în vogă ai acestui campionat, Cristian Dulca, a “bifat”, sâmbătă după amiază, cea de-a zecea partidă fără înfrângere, pentru echipa pregătită de acesta, Gaz Metan Mediaş.

Pronosticul pe care îl dăduse înaintea partidei susţinute de “alb-negri” la Galaţi, s-a adeverit în partida din etapa a XII-a în care medieşenii au dispus de “plăieşii” pregătiţi de Vasile Miriuţă, Ceahlăul Piatra Neamţ, cu scorul de 3-1. A fost, efectiv cel mai frumos cadou făcut de elevii acestuia, care în preziua meciului şi-a sărbătorit împlinirea a 41 de ani.

Partida a fost una extrem de reuşită, viu disputată, în care vioara întâi a fost echipa gazdă, chiar daca aceasta a încasat primul gol al partidei, prin Golubovic min. 12. Medieşenii au replicat aproape instantaneu pe tabela de marcaj, Fl. Dan, min. 17 reuşind egalarea în urma unei greşeli copilăreşti a lui Marc.

Dacă şutul lui Bud a fost scos de sub transversală de Jovic min. 38, portarul nemţean nu a mai avut ce face la şutul de kinogramă expediat de la aproape 25 de metri de căpitanul Todea min. 42, care i-a adus pe gazişti în avantaj. În repriza secundă, oaspeţii aproape că n-au mai contat în joc,

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

pronosticul lui dulca de la galaţi s-a adeverit în partida cu ceahlăul piatra neamţ: 3-1  pronosticul lui dulca de la galaţi s-a adeverit în partida cu ceahlăul piatra neamţ: 3-1  pronosticul lui dulca de la galaţi s-a adeverit în partida cu ceahlăul piatra neamţ: 3-1

Ultima oră

Comentariul meu