De câteva zile, au început lucrările de execuţie pentru “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare din localităţile Avrig şi Mârşa”, o investiţie mult aşteptat de avrigeni. Primul front de lucru al societăţii executante a fost deschis pe strada Libertăţii din Avrig, aproximativ jumătate din acest tronson fiind deja “acoperit”.

Primarul oraşului Avrig, Arnold Gunter Klingeis, ne-a informat că, în cursul acestui an, constructorii vor efectua lucrări şi pe străzile Horea şi Cloşca, ritmul şi cantitatea acestora depinzând de condiţiile meteorologice ce vor fi înregistrate.

Totuşi, se pare că cea mai mare parte a lucrărilor cuprinse în acest obiectiv de investiţii va fi efectuată în cursul anului viitor, când vor fi “atacate” şi alte străzi din Avrig, dar şi străzile din localitatea Mârşa. Valoarea totală a contractului de extindere şi reabilitare a reţelelor de alimentare cu apă potabilă şi canalizare a apelor menajere este de 10.825.730,83 lei fără TVA iar firma desemnată câştigătoare este S.C. CONSTRUCţII S.A. Sibiu. Conform contractului, lucrările vor fi executate timp de 20 de luni.

Reteaua de distribuţie a oraşului Avrig a fost dată în funcţiune începând cu anul 1975, existând pierderi de apă ce se datorează vechimii conductelor şi stării avansate de degradare

Citește mai departe pe: STIRI AVRIG

au început lucrările la reţelele de apă şi canalizare, la avrig  au început lucrările la reţelele de apă şi canalizare, la avrig  au început lucrările la reţelele de apă şi canalizare, la avrig

Ultima oră

Comentariul meu