foto daniel cioabă la mormântul tatălui său: îi cer iertare fratelui meu

Aproximativ 100 de reprezentanți ai romilor din întreaga țară au mers sâmbătă dimineață la morântul lui Florin Cioabă, regele romilor decedat în urmă cu două luni. Aceștia în frunte cu Dorin Cioabă, fiul cel mic al defunctului lider, au depus coroane de flori și au păstrat un moment de reculegere în memoria lui Florin Cioabă.

Daniel Cioabă a surprins pe toți cei prezenți când în direct la B1Tv a cerut iertare fratelui cu care se află în conflict deschis de ceva vreme și l-a rugat pe acesta prin intermediul postului nostru de televiziune să se împace cu el și să se unească pentru a duce mai departe proiectele tatălui lor.

”Vreau să încep cu fratele meu o colaborare. Vreau să mă ierte dacă am vorbit ceva urât față de el. Și eu vreau să îl iert față de ce a vorbit despre mine. Vreau să uităm și să mergem mai departe. E o promisiune făcută la mormântul tatălui nostru. Eu spun în fața întregii națiuni că nu sunt o persoană rea cum mă descrie el și eu chiar vrrau să mă împac cu el și să facem ceva împreună pentru această etnie” a spus Daniel Cioabă.

Ultima oră

Comentariul meu