In acest weekend trecem la ora oficiala de iarna, asa ca va trebui sa dam ceasurile inapoi cu o ora, ceea ce inseamna ca, in noaptea de sambata spre duminica (26 spre 27 octombrie), ora 4:00 o sa devina ora 3:00.

Si pentru ca trecerea la ora de iarna, marcheaza oficial inceputul sezonului rece, dupa ce isi vor da ceasurile cu o ora inapoi, sibienilor nu le mai ramane decat sa se bucure de ziua de duminica, cea mai lunga zi din acest an.

Pe langa faptul ca ar fi bine sa nu uite sa-si potriveasca ceasurile, inainte de a porni la drum, cei care au in plan sa calatoreasca in ultima noapte a lunii octombrie cu garniturile CFR, sunt informati de catre reprezentantii Cailor Ferate Romane ca trecerea la ora de iarna nu afecteaza.

Trenurile vor pleca din gari dupa ora oficiala de vara pana in noaptea de 26 spre 27 octombrie, iar dupa momentul in care se produce trecerea la ora Europei Orientale, garniturile care au ora de plecare din statiile de formare dupa ora 4.00, vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora Europei Orientale.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

Duminica se trece la ora de iarna  Duminica se trece la ora de iarna  Duminica se trece la ora de iarna

Ultima oră

Comentariul meu