video crimă la buzd. mama a șase copii omorâtă în bătaie de soțul ei

Sase copii au ramas pe drumuri si unul nici nu a mai apucat sa vina pe lume dupa ce un barbat din comuna Brateiu si-a ucis in bataie sotia insarcinata in luna a sasea.

Sibianul a anuntat ambulanta si a spus ca femeia cazuse. Medicii legisti si-au dat seama ca tanara a fost omorata cu pumnii si picioarele si au anuntat procurorii criminalisti. Acestia l-au retinut si il cerceteaza pentru omor.

Nimeni nu stie de la ce a pornit cearta intre cei doi. Cert este ca barbatul a inceput sa o loveasca pe
sotia sa fara sa tine cont ca urma sa aduca pe lume cel de-al saptelea lor copil. Cand a vazut ca nu mai misca, sibianul a chemat salvarea insa femeia era deja in stop cardio-respirator si medicii nu au mai putut-o salva. Cum loviturile nu au fost la fata, nici nu si-au dat seama ca femeia fusese batuta si nu cazuse, asa cum a sustinut sotul ei.

Un echipaj SMURD s-a prezentat cu o pacienta de 31 de ani care in momentul prezentarii la Serviciul Urgenta se afla in stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare fara succes si a fost declarata decedata. Nu s-au putut constata urme de

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

video crimă la buzd. mama a șase copii omorâtă în bătaie de soțul ei  video crimă la buzd. mama a șase copii omorâtă în bătaie de soțul ei  video crimă la buzd. mama a șase copii omorâtă în bătaie de soțul ei

Ultima oră

Comentariul meu