traian berbeceanu, într-un mesaj, pe o reţea de socializare: „vă cer doar sa aveţi grijă de voi şi de subordonaţii voştri”

Traian Berbeceanu (foto), şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia, reţinut în noaptea de miercuri spre joi de procurorii DIICOT pentru sprijinire a unui grup infracţional nestructurat, favorizarea infractorului, omisiunea sesizării organelor judiciare, mărturie mincinoasă şi fals în declaraţii, a postat pe o reţea de socializare un mesaj către colegii săi.

Acesta spune că ceea ce i se întâmplă este o mârşăvie şi că oricine poate fi în locul lui.

Mesajul lui Traian Berbeceanu:

„Tuturor poliiştilor din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate din cadrul Poliţiei Române:

Stimaţi colegi,

Am ales această cale ca pe o ultimă soluţie , pentru a vă transmite aspecte deosebit de grave. În aceste momente cumplite, asupra mea şi a echipei pe care o conduc se desfăşoară o acţiune marşavă de mari proporţii, organizată şi coordonată de procurori ai DIICOT şi ofiţeri ai Serviciilor de informaţii.

Cei mai mulţi dintre voi mă cunoaşteti de ani mulţi, am colaborat de atatea ori, am împărţit momente de glorie şi împlinire profesională, dar am trăit împreună şi clipe de disperare şi tristeţe. Vă cer doar să aveţi grijă de voi şi de subordonaţii voştri, să vă feriţi în fiecare clipă pentru că astăzi suntem

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

traian berbeceanu, într-un mesaj, pe o reţea de socializare: „vă cer doar sa aveţi grijă de voi şi de subordonaţii voştri”  traian berbeceanu, într-un mesaj, pe o reţea de socializare: „vă cer doar sa aveţi grijă de voi şi de subordonaţii voştri”  traian berbeceanu, într-un mesaj, pe o reţea de socializare: „vă cer doar sa aveţi grijă de voi şi de subordonaţii voştri”

Ultima oră

Comentariul meu