taxa tv va fi majorată

Majorarea taxei TV a fost agreata miercuri de conducerea SRTV si de senatorii din Comisia pentru cultura, arte si mijloace de informare in masa.
Presedintele director-general al SRTV, Claudiu Saftoiu, a precizat ca aceasta posibilitate a fost invocata inca de anul trecut de conducerea institutiei, “in conditiile in care rezultatele muncii profesionistilor conving opinia publica cu privire la modificarea acestei taxe”.

Saftoiu a invocat faptul ca taxa TV nu a mai fost majorata de zece ani.In momentul acesta trebuie spus ca o serie de masuri legislative fac din ce in ce mai grea misiunea televiziunii publice de a se sustine, in conditiile in care taxa nu a mai fost modificata din 2003, iar in ceea ce priveste evolutia economiei romanesti salariul mediu pe economie a crescut de atunci, s-a dublat din 2003 pana in 2013“, a argumentat Saftoiu, la finalul unei intalniri cu senatorii din Comisia de cultura.

Claudiu Saftoiu a vorbit, in acest context, si de presiuni financiare in televiziunea publica.

Nemaivorbind de faptul ca, in conditiile in care suntem nevoiti sa platim datoriile enorme pe care le-am mostenit, posibilitatea de a propune programe noi, de a oferi telespectatorilor romani lucruri de calitate si de performanta este una foarte greoaie. in conditiile

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

taxa tv va fi majorată  taxa tv va fi majorată  taxa tv va fi majorată

Ultima oră

Comentariul meu