Nu avem nimic cu proprietarii de BMW X6, dar mulți dintre ei consideră că își permit cu nesimțire să facă ce vor pe drumuri sau în parcări. Exemplul de față întărește parcă și mai tare această impresie.

Parcarea de la sala Transilvania. Vineri 18 octombrie, în jurul orei 12:00. Multe locuri de parcare libere. Un șmecheraș cu ochelari de soare de firmă și smartphone de fitze a parcat bolidul exact unde a avut el chef.

Ce credeți că a contat semnul de parcare interzisă desenat mare și pe asfalt ca să îl vadă tot ”dășteptul”?

Deloc! Puștiulică cu BMW-ul X6 cu nr B-911-FAN a lăsat mașina exact pe calea de rulare către ieșirea din parcare și dus a fost.

La întoarcerea la mașină a fost mai preocupat să se uite la telefonul mobil cu ochelarii de soare, decât să își mute mașina din locul în care parcase cu atâta nesimțire și nepăsare.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate

Citește mai departe pe: Topul Marlanilor

șmecheraș de bucurești cu bmw-ul x6 parcat cu nesimțire în loc nepermis  șmecheraș de bucurești cu bmw-ul x6 parcat cu nesimțire în loc nepermis  șmecheraș de bucurești cu bmw-ul x6 parcat cu nesimțire în loc nepermis

Ultima oră

Comentariul meu