Spectacolul `Cenusa timpului` se joaca din nou la Casa de Cultura a Sindicatelor la inceputul lunii noiembrie. “Cenusa Timpului` este un spectacol de Florin Grigoras, regizat de Ovidiu Dragoman, iar coregrafia o semneaza Doina Botis, cunoscuta publicului de la emisiunea “Dansez pentru tine`.

Spectacolul reprezinta o colaborare intre Teatrul de Balet Sibiu si formatie Riff. Astfel, 17 momente muzicale au fost compuse pentru acest spectacol si vor fi interpretate de trupa sibiana si invitatii ei, realizand o fantezie alegorica, in care dansul contemporan intalneste rockul.

`Teatrul de Balet Sibiu si legendarul grup Riff vor fi din nou impreuna pe scena in spectacolul scris de Florin Grigoras. Muzica originala, sensibila dar viguroasa, alaturi de o coregrafie expresiva si moderna. Totul pus in scena intr-o maniera scenografica deosebita si atractiva`, spun organizatorii. S

pectacolul va avea loc marti, 5 noiembrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Sibiu. Biletele pot fi cumparate de la Casa de Cultura a Sindicatelor si de la Casa de Cultura a Municipiului (Parcul Tneretului nr. 1). Rezervari la tel: 0735 330011 sau 0743 914096.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

rock si dans contemporan intr-un spectacol inedit – `cenusa timpului`  rock si dans contemporan intr-un spectacol inedit – `cenusa timpului`  rock si dans contemporan intr-un spectacol inedit – `cenusa timpului`

Ultima oră

Comentariul meu