Zece sararite dotate cu plug, patru utilaje de mic gabarit pentru imprastiat material antiderapant, patru gredere semipurtate, doua autogredere, patru autobasculante, doua incarcatoare, un autoturism de interventie si personalul specializat trebuie sa poata interveni oricand intre 15 noiembrie 2013 si 15 martie 2014, potrivit planului de coordonare a activitatilor de deszapezire in municipiul Sibiu. Pentru statiunea Paltinis, parcul auto specific trebuie mentinut pana pe 1 aprilie 2014.
Pana la jumatatea lunii noiembrie trebuie asigurat si un stoc de minim 400 de tone de sare, plus alte 50 de tone de clorura de magneziu, se mai arata in acelasi plan. Adoptat de consilierii locali in cadrul sedintei de joi, planul prevede actiuni si termene in cinci domenii: energia termica, apa si canalizarea, transportul in comun, circulatia publica si unitatile scolare.
Colectivul de coordonare a activitatilor de deszapezire este condus de viceprimarul Virgil Popa. Din acest colectiv mai fac parte Adrian Popa (director Tursib), Gheorghe Lazar (director DPC), Daniela Chialda (administrator Energosib), Mircea Niculescu (director Apa – Canal), Gheorghe Barbu (administrator Schuster & Co Ecologic) si Daniel Frunzescu (director tehnic Getesib).

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

parcul auto pentru deszapezire trebuie pregatit pana pe 1 noiembrie  parcul auto pentru deszapezire trebuie pregatit pana pe 1 noiembrie  parcul auto pentru deszapezire trebuie pregatit pana pe 1 noiembrie

Ultima oră

Comentariul meu