Una dintre cele mai mari companii mondiale producătoare de jucării din materiale ecologice, prietenoase cu mediul, Hape Toys (Hape Holding AG), îşi va construi, în perioada următoare, o fabrică la Avrig. Construcţia FABRICII HAPE SRL va începe în primăvara anului viitor, pe un teren situat la ieşirea din Avrig, înspre Poiana Neamţului iar primele jucării ale companiei produse la Avrig vor fi scoase pe poarta fabricii la jumătatea anului 2015 (luna iulie).

Noua fabrică (întinsă pe aproximativ 65.000 mp) va fi împărţită în patru unităţi de producţie distincte: două pentru produse realizate din lemn, una pentru produsele cusute (croitorie) şi una pentru produse obţinute prin turnare sau injectare (plastic).

Începând cu anii 90 ai secolului trecut, fabrica Hape din Germania şi-a extins producţia şi a deschis câteva reprezentanţe în mai multe ţări ale lumii. Fabrica de la Avrig va fi a treia construită în afara Germaniei. Aici vor lucra, pentru început, aproximativ 300 de persoane din Avrig şi împrejurimi, numărul angajaţilor putând creşte până la 1.000.

Respectând strategia şi ambiţiile actualei administraţii locale avrigene pentru domeniul energiei verzi, reprezentanţii companiei intenţionează ca, în viitor, să se orienteze şi spre producţia de energie din

Citește mai departe pe: STIRI AVRIG

fabrică de jucării, la avrig  fabrică de jucării, la avrig  fabrică de jucării, la avrig

Ultima oră

Comentariul meu